Hejhopp. Det passade verkligen perfekt med lite kvällsmat efter ett härlig och svettigt gympass. Gjorde en middag som vi äter väldigt ofta här hemma, både nyttig, god och fräsch
Så här gjorde jag min variant av Zazzis pastarullar. Ugnsgratinerade pastarullar med kyckling, soltorkade tomater och spenat i tomatiserad gräddsås1 pkt färska lasagneplattor2 påsar babyspenat (tror de var på ca 100 gram styck) (jag har nu gjort receptet några gånger och sätter mer spenat för varje gång - ca 3-400 gram är nog ganska lagom tycker jag nu)olivolja3-4 vitlöksklyftor1 krm muskotnötca 15 inlagda soltorkade tomater200 gram mascarpone3-400 gram kycklingfilé (jag hade "lårfilé")6-8 skivor gräddostgrovriven parmesanostsalt och pepparGräddsås
Min man har rötter på balkan och han brukar prata om sin farmors fyllda paprikor. Ibland gör det mig så sugen, och då blir det ofta dessa, som är min tappning av det hela
Här kommer lite grekinspiration i form av köttfärsfyllda paprikor med oreganodoftande getostkräm. Oreganon , som doftar och smakar helt fantastiskt köpte jag i Botaniska trädgården på Kreta
Fyllning. Skala och hacka löken och fräs i en stekpanna med smör. Tillsätt färsen och stek den smulig. Tillsätt tomatpuré, vatten, salt, peppar och oregano
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.