Doppa pirogerna hastigt en och en i vattenbadet. Servera pirogerna ljumma med äggsmöret. Karelska piroger 1. 12 piroger Ingredienser 2 dl ljummet vatten 1 tsk salt 2,5 dl vetemjöl 2,75 dl grovt rågmjöl, (+ 1/2 dl till utbakning) Fyllning
Här kommer ett tips till fredagens fredagsmys (då typ alla svenskar äter någon form av tacos). Ni kanske ska ha gäster över och då är det perfekt att bjuda på denna supersmarriga tacopaj
Gör pirogdegen enligt grundreceptet. Pirogerna passar lika bra att servera varma som kalla. Grädda pirogerna mitt i ugnen ca 15 min. 12 piroger Ingredienser 2 kycklingfiléer 140 g bacon 200 g svamp, t ex skogschampinjoner 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, grovmald 2 dl lätt crème fraiche 1 tsk soja 0,5 dl bladpersilja, strimlad Pensling
Pensla pirogen med resten av det uppvispade ägget och strö över grovt riven ost. Blanda ihop ingredienserna till majonnässåsen och servera tillsammans med pirogen och en grönsallad
Hur som helst är det små söta glutenfria köttfärsfylldapiroger jag gjort. Använd nyporna eller en gaffel och tryck på ovansidan så inte pirogen öppnar sig
Recept. Mia Veronica Pa. mån, 2013-06-17 23. 06. 40min. (2). 1. Fräs löken i smöret. Tillsätt och bryn färsen. 2. Blanda ner vitlök, Philadelphia ost och basilikan
Piroger. Det viktigaste är att fyllningen är SMAKRIK (krydda gärna lite extra) och att den är TORR och inte rinnig som köttfärs, då blir pirogens botten lätt blöt
Köttfärsfylld Ugnspannkaka. Lchf Köttfärsfylld Ugnspannkaka. 2016-01-10, 19. 25. Här kommer nummer tre, den sista rätten jag totade ihop vid spisen idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.