Fisken serveras med balsamicorostade rödbetor en len getostkrämoch såklart granatäpple. Att servera detta tillsammans med en fisk som fått en härlig sälta och trillar sönder i köttet för att det är så mört var en fröjd för mina smaklökar
Det här goda receptet på quinoasallad med kyckling, rostade rödbetorochgetostkräm var ett av dom. Skala och lägg rödbetorna i en smord långpanna, krydda med salt och peppar och ringla över lite olivolja
Lägg till sist på de varma rödbetornaoch fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. Dra av skalet med händerna, skär i klyftor och lägg i en ugnsform
Lyft över de gratinerade rödbetornaoch ät medebumms. krydda med salt och nymalen peppar. Lägg ut skivorna i en ring med ett par skivor i mitten på en plåt
Lägg ut rödbetorna på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivolja. Dessa är så goda att koka och äta med smör, salt och nymald svartpeppar eller att rosta i ugnen
Häll av kokvattnet och spola av rödbetornamed kallt vatten. Känn efter med en provsticka. Skölj rödbetorna men låt skal, rotspets och blastfäste vara kvar
Nu har jag kombinerat linssalladen (länk här) med dessa rödbetor. Häll av vattnet och blanda de varma linserna med rödlöken och dressingen och låt svalna
Jag är mycket för smakrik mat och hur olika smaker gifter sig med varandra. Här är ett bra exempel på olika smaker som gifter sig bra ihop, nämligen rödbetor, fetaost och rosmarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.