a vitlöksaltochpizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram ochbasilika) serverat med råstekt vitlökspotatisoch en kall créme fraicheröra med tomat ochbasilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Potatisen är kryddad med dragon och är tillagad råstekt i tunna skivoriugnen. Lägg i så fall den skalade potatiseni en bunke med vatten och förvara i kylen
Superenkelt och fort går dessa potatisar. Skölj skivornai ett durkslag så stärkelsen försvinner. Bred ut potatisen på bakplåtspapper, droppa över oljan och pressa över vitlöken
Häll över ingredienserna för såsen och blanda väl. Salta och peppra efter smak. Koka potatis. Både herr & fru Lind är förkylda men med lite kraft lyckades vi få ihop en middag
För oss tog potatisarna nästan en och en halv timme att bli klara iugnen. Jag lade bakpotatisarna på hushållspapper på en tallrikoch körde dem på full effekt i fyra minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.