Köttfärsbiffar med stekt lök
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 1 1 röster

Ingredienser

  • 0.5 dl pofiber
  • 1.5 dl mjölk
  • 1 st gul lök
  • matfett
  • 400 g nötfärs
  • 1 st ägg
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 st gula lökar
  • 1 msk matfett
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl vatten
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 msk kalvfond
  • salt
  • 1 tsk kinesisk soja
  • potatis
  • tomater
  • broccoli
  • hackad persilja
  • 0.5 dl pofiber eller ströbröd 1.5 dl mjölk 1 st gul lök matfett +1 msk 400 g nötfärs 1 st ägg 1 tsk salt 2 krm svartpeppar nymald Stekt lök: 2 st gula lökar 1 msk matfett Sås: 2 dl matlagningsgrädde 2 dl vatten 2 msk vetemjöl 2 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja Servera med: potatis kokt tomater broccoli kokt Garnera med: hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.