Red av med redning och smaka av med salt och peppar. Stektlök. Skala och hacka löken. Servera med sås, kokt potatis, haricots verts och cocktailtomater
Blanda minifraiche med ljus redning, kalvfond och grönpeppar. Smaka av med salt och peppar. Servera biffarna med kokt pasta, kokt broccoli och röda paprikastrimlor
4 4 port ris Svampsås 1 gul lök 250 g champinjoner 1 msk olja 1 msk balsamvinäger 1 msk vetemjöl 2 dl mjölk 1 dl crème fraiche 1 msk soja salt och peppar Pannbiff ca 500 g blandfärs 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 msk senap gärna dijon 1/2 dl vatten 3 morötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blanda färs, potatismjöl, vatten, salt, peppar och pressad vitlök till en smet. Hacka tomaterna och lägg ner i pannan tillsammans med crème fraiche och fond
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.