a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning medoregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Lägg potatis och morötter i en kastrull med lättsaltat kokande vatten. Lägg palsternacka och morötterna i en oljad ugnsform tillsammans med vitlöken och rosmarin
Saftiga köttfärsbiffar i krämig sås med rödvin. Råstekt mandelpotatis till och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
Förberedd en stekpanna med olja och smör och stek köttfärsbiffarna. Stek eller fritera potatisen i en stekpanna med olja tills de får en gyllenbrun färg, tänk på att skära potatisarna i väldigt små bitar så att de steks igenom
skär upp morötter, potatis och lägg på en plåt, strö på pommesfrittskrydda, peppar och örtsalt. börja med såsen, ta en kastrull, häll i 3 dl grädde, 2 dl mjölk, grönsaksbuljong, 1 msk sweet chili, peppar, en halv påse gräddsås. 4 stora potatisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.