Saftiga köttfärsbiffar i krämig sås med rödvin. Råstekt mandelpotatis till och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
Slå lökskyn över pannbiffarna och servera tillsammans medpotatisstompet, lite gräddfil och krasse. Sila bort vätskan och blanda runt med smör, gräddfil och hackad gräslök
Servera biffen medlöksky, råstekt potatisoch en sallad. Krydda med persilja, salt och peppar. Tillsätt Fond du Chef kött och vatten, koka upp och låt puttra någon minut under lock
Slå lökskyn över pannbiffarna och servera tillsammans medpotatisstompet, lite gräddfil och krasse. Sila bort vätskan och blanda runt med smör, gräddfil och hackad gräslök
Potatisoch stek lök med skysås eller som skivat pålägg på smörgås. Saftiga köttfärsbiffarmed mycket smak hör så bra ihop med tzatziki och rostade rotfrukter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.