Köttfärsbiffarmedcremebonjour - Såååå gott. Smaka av med salt/peppar. Blanda i cremebonjour. Vispa samman creme fraiche och mjölk i stekpannan biffarna stektes i
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff medcremebonjour färskost med soltorkade tomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Samtidigt som äppelpajen med vaniljkräm i (till vänster på bilden) så bakade jag hallonpaj. Det är en hallonpaj med mördegsbotten som är fylld med vanilj och crème fraiche
Servera köttfärsbiffarnamed kokt potatis, klyftpotatis eller ris. -Smaka av med salt & peppar. -Blanda väl och forma till 8-10 st runda köttfärsbiffar. -Värm upp olivoljan i en stekpanna och stek köttfärsbiffarna 4-6 minuter på varje sida. -Lägg i alla köttfärsbiffar och låt dem sjuda i såsen under lock i 5 minuter
Häromdagen åt vi grekiska köttfärsbiffar som jag fyllt med fetaost och solmogen tomat. Där man till och med har olika semesterperioder mamman och pappan för att ge barnen astronomiskt långa sommarlov till priset av att föräldrarna inte får något, eller får väldigt lite tillsamman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.