KÖTTFÄRSBIFF MED UGNSROSTADE ROTFRUKTER OCH TRATTKANTARELLSÅS
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Köttfärsbiffar
  • 500 g blandfärs
  • 1/2 dl ströbröd
  • 1 1/2 dl mjölk
  • 1 ägg 1/2 lök 2 tsk dijonsenap
  • 1/2 tsk kryddpeppar
  • 3 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • Trattkantarellsås
  • 3 dl torkade trattkantareller
  • 1 bananschalottenlök 1 vitlöksklyfta 1 msk kalvfond
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk whiskey
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl Crème Fraiche Lätt
  • 1 tsk soja
  • 2 tsk vinbärsgelé
  • flingsalt & svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.