Köttfärsås med kalkon och spetskålspasta
Jills Mat
Jills Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • portioner
  • 500 g kalkonfärs
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 1 st gul lök
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk chili
  • 1 tsk salt
  • 500 g passerade tomater
  • 1 msk torkad basilika
  • 1 msk torkad oregano
  • 1 msk sockerfri ketchup
  • eller finhackade soltorkade tomater
  • 0,5 dl grädde
  • 1 st spetskålshuvud
  • 1 sl riven ost
  • 500 g kalkonfärs
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 1 st gul lök
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk chili
  • 1 tsk salt
  • 500 g passerade tomater
  • 1 msk torkad basilika
  • 1 msk torkad oregano
  • 1 msk sockerfri ketchup
  • eller finhackade soltorkade tomater
  • 0,5 dl grädde
  • 1 st spetskålshuvud
  • 1 sl riven ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.