De här köttbullarna kreerades till påsken, men eftersom jag gjorde en stor sats när jag ändå var igång gjorde jag också några lite större bullar, som maken och jag festade på i förväg tillsammans med pasta och god pindjur
Jag testade att tillsätta lite pepparkakssmak i köttbullarna och det blev faktiskt riktigt gott och det var lite häftigt när det luktade pepparkaka när jag stod och stekte köttbullar
Arbeta färsen med salt, peppar och mynta. servera med bröd, tomatsallad och tsatziki. Blanda massan med 2 pressade vitlöksklyftor, 1 krm salt, 1 msk olja, 1/2 tsk vit vinäger
CURRYGRYTAMED KIKÄRTOR, RÖDA LINSER, BANAN & JORDNÖTSSMÖR. Jag serverade den med zucchinipasta då jag hade ett gäng zucchinis i kylen men den är nog lika god till lite ris eller quinoa
Smakaavmed salt och eventuellt mer curry. När Millan presenterade korvstroganoffinlägget häromdagen så insåg jag att mitt favoritkorvrecept inte fanns med och att Millan stod för majoriteten av alla korvrecepten
Ingrediensersmör att steka i1 blomkålshuvud1 gul lök2 vitlöksklyftortorkad chili efter smak1 squash1 paprikabroccolibrytbönor3 dl grädde2 dl crème fraîchecurrysalt och peppar
Späd ev med den resterande vattenmängden, och smakaavmed en nypa muskot. Hetta upp oljan tillsammans medcurryn (ta den mindre mängden om du inte gillar så mycket hetta) och fräs runt någon minut
Servera med ett gott bröd. • Låt champinjonerna rinna av. Tillsätt curryn. 1 msk curry. Koka i 30 minuter till tillsammans med kycklingklubborna. 1 msk curry
Smakaavmed peppar och eventuellt lite salt. Och handlar man inte så får man laga mat med det man har hemma, vilket jag inte alltid tycker är det lättaste
Kryddsmör medsmakCurry. Efter några intensiva dagar med jobb är det skönt att koppla av bland kastrullerna, kanske försöka skapa mat av idéerna som snurrar i huvudet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.