Köttbullar med potatisstomp, gräddsås och pressgurka
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Köttbullar500 g blandfärs 1 dl ströbröd 1 dl mjölk 1 ägg 2 kryddpepparkorn (alt 1 krm malen) 15 svartpepparkorn (alt 3 krm malen) 1 gul lök 1,5 tsk salt
  • 1 Gräddsås3 msk kalvfond (koncentrerad) 3-4 ansjovisfiléer 1 msk svartvinbärsgelé 1 dl vatten 2 dl vispgrädde salt peppar
  • 1 Potatisstomp600 g potatis 3 msk smör 3 msk crème fraîche ev mjölk
  • 1 Pressgurka1 gurka 2 tsk salt 3 msk ättiksprit 12 % 150 g strösocker 0,5 dl färsk persilja, hackad 1 msk färsk mynta, hackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.