Men det blir så med ett hus som renoveras och en liten grabb som vill och får all uppmärksamhet. Men idag så delar jag med mig av ett recept på klassiska köttbullar
Servera med potatismos, potatis eller pasta av nåt slag. 1 msk dijonsenap. Börja med att blanda grädde och ströbröd, låt det stå och dra i ca 10 minuter. 1 msk dijonsenap
Smeten skall vara rätt saftig (nästan svåra att rulla) annars späd på med mer grädde, stek i smör. Koka dom skalade potatisarna i en stor kastrull med saltat vatten
Här i Sverige har vi ju vissa standardrätter som alltid finns med vid alla högtider. Den här midsommaren valde vi att servera dem tillsammans med potatis- och jordärtskocksmos samt rårörda lingon
Ha i färsen och kryddpepparen och låt steka med i några minuter så den får lite färg. Jag har nämligen börjat ett litet, men ändå roligt, samarbete med Oatly där jag kommer att testa en del av deras varor och produkter framöver
På påskafton kommer jag bjuda på påskbuffé här hemma, och för att slippa stressa in i det sist förberedde jag med att steka köttbullar redan nu i helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.