1 kg Fläskytterfilé. 1 2 deciliter Grädde. 1 1 dl Smetana Eller crème fraiche eller byt ut mot grädde. 1 50 g Finhackad gul lök Cirka 1 liten lök. 1 1 dl Sockerfrilingonsylt. 1 2 msk Tamarisoja. 1 Arrowrot tillredningVid behov
ca 600 g kycklingbröstfilé 1 gul lök 3 klyftor vitlök 2 rödachilifrukter (kan uteslutas) 200 g färsk spenat (eller fryst) 400 g krossade tomater 2-3 msk tomatpuré 1,5 dl jordnötssmör, creamy 2 kycklingbuljongtärningar ca 1,5 dl vatten olja, tillstekning salt peppar. 1Tillservering4 port kokt ris
När man tänker på köttbullar så tänker nog dom flesta inte på currysås. Forma till små köttbullar och stek i smör till s dom har en fin föärg och är genomstekta
Här har nihärligt goda och stora köttbullar med indiska smaker. Känner ni currydoften. Perfekt att variera med dessa istället för våra traditionella svenska köttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.