Köttbullar
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g blandfärs
  • 10.25 dl Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
  • 11 st ägg
  • 11 dl ströbröd
  • 10.5 dl mjölk, 3%
  • 10.5 dl vispgrädde
  • 10.5 dl vattenLägg färsen i väl tilltagen skål Tillsätt ägg och schalottenlökfond. Blanda ströbröd, mjölk och grädde. Rör ordentligt så att det inte bildas klumpar. Tillsätt ströbrödsblandningen i färsen och blanda så att den blir homogen. Tillsätt vatten i omgångar, avsluta med att tillsätta svartpeppar från kvarnen. Gör ett stekprov för att säkra smaken. Tillsätt eventuellt mer schalottenlökfond eller svarteppar Rulla köttbullarna i lagom storlek. Stek i smör. Smaklig måltid!  

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.