1, kallskuret, stekt kött eller kyckling. 18 bitar Ingredienser 1 kg mjölig potatis 1 dl soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g 1 pkt djupfrysta provensalska örtkryddor, ca 35 g 1,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 ägg 2,5 dl mellangrädde Tillbehör , kallskuret, stekt kött eller kycklingPotatiskaka – gör så här. Sätt ugnen på 200°. Klipp en rundel smörpapper och lägg i botten på en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
Vad sägs om att grädda lite pitabröd pågrillen. Sedan beror det även på storleken och de jag gjorde var nog i den storleken som de frysta pitabröden är
Här kommer recepet på det koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Eftersom det är nötkött så behöver det inte vara helt genomgrillat, det är gott att äta när det är lite rött också =)
Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng. Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen kom solen
Hej igen nått som jag älskar är kött å potatis. blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
"Bulgogi" (불고기) på Koreanska betyder faktiskt just "Eld" och "Kött". Sött, saftig kött med mycket smak, krispiga grönsaker och fantastisk fruktighet från
Skär korven i bitar och dela köttbullarnapå mitten. Svaret här hemma blev pyttipanna på stekhällen. Fortsätt genom att lägga på potatis (både vanlig och sötpotatis), morötter, korv och köttbullar
När du nästan grillat klart det övriga köttet eller fisken lägger du på potatisarna, först med den kupiga sidan neråt ett tag men sedan med snittytan neråt
Jag kan fort tröttna på att grilla kött för till slut tycker jag att allt smakar likadant. Fisk funkar lika bra pågrillen som på spisen och jag tycker att det allra enklaste att laga små paket av folie, då blir det inget kladd och inget som bränner fast
Fyll på med vatten så det täcker köttet och koka långsamt i tre timmar. Tänd grillen, grilla köttet runt om och pensla glaze under tiden, tills du har en fin, knaprig yta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.