Ingredienser Portioner. 4 2 fintärnade potatisar 1 dm purjolök 250 g broccoli (spara ev en bukett till dekorering) ca 7 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 250 g baconmjukost svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Till soppa vill jag gärna ha bröd så att jag blir ordentligt mätt, orkar inte riktigt äta en liter soppa typ som säkert skulle behövas för att bli mätt utan något tillbehör
För en extra matig soppa tillsätts kokta bönor eller linser. Mixa soppan slät med en stavmixer. Toppa soppa med riven mjölkfri ost (jag använde Jeezly original)
Låt osten rinna av på papper, förslut i lufttät påse och kyl direkt. Marinad1. Lös upp kryddor i en påse med olja, lägg i paneer och dutta på olja så det lätt går att röra runt osten smidigt i påsen
Vill du servera soppan som förrätt vid en middag kan du dekorera den med rökt lax, räkor, strimlor av färska grönsaker eller en klick crème fraîche kanske smaksatt med citron
Denna soppa kan man koka, frysa in i portionspåsar och koka upp med valfritt tillbehör, här använde jag Risoni-pasta, men det funkar med nudlar, linser o dyl
Först i Reclaim Jamie-kampanjen kommer alltså en den här soppan. Helt i linje med årstid och väder har det kokats köttfärssås och spaghetti, soppa och chili con carne
För att göra en otroligt mustig, söt och len choklad så behöver du. Passar även perfekt som en söt avslutning till en måltid i stället för dessert eller kaffe
Så var lite försiktig med currypastan i början och smaka av soppan ordentligt. Röd linssoppa. Dessutom är det olika vad man tycker om, en del gillar stark mat, andra föredrar mildare
Röd linssoppa är en sådan där varm och härlig rätt som jag gärna gör - dels för att det är snabbt och dels för att det blir så gott och så är det en soppa man håller sig härligt mätt på
lite väl mycket för min egen del känns det som idag men väldigt trevligt. Forma en biff runt en rejäl bit gorgonzola och lägg åt sidan - så här långt går att förbereda flera timmar innan, lägg dem i kylskåpet tills dags att tillaga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.