Själv var jag väldigt sugen på att göra körsbärsmarmelad, så det blev det också. Som vanligt är det ett himla pill med att kärna ur alla bären, men det är det värt
Lovade att återkomma med recept på min saft- och syltningsfestival när jag var hemma i Västergötland och här kommer nu en fantastisk god marmelad jag gjorde
Far soffriggere a fiamma media fino ad imbiondire lo spicchio d’aglio. Champignon aglio e salvia. In una padella versare un filo d’olio ed aggiungere l’aglio schiacciato e la salvia tritata in modo fine
Säkert ännu godare med färsk salvia, men det fanns tyvärr inte på vår ICA. Lördagens middag blev lite smålyxig med fläskytterfilé, bacon och vispgrädde i såsen
Smaka av med salt och peppar. Fräs löken lite och slå på vin,grädde,kalvfond,salvia och lägg i köttet. Vardagsmat, snabbmat=)fläskkarré, i skivor2 dl grädde1 gul lök,finhackad2 dl vitt vin1 msk kalvfond1 dl hackad salviasalt,pepparBryn köttet,salta peppra, ta upp det och lägg åt sidan en stund. 1 dl hackad salvia
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.