Kålpudding utan ägg och mjölk
Mattheos allergirecept
Mattheos allergirecept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6-8 portioner
  • 1,3 kg vitkål
  • 25 g Ca
  • 1,5 dl vatten
  • 3 msk ljus sirap
  • salt och peppar
  • 800 gram köttfärs
  • 1 stor gul lök
  • 1,5 dl vatten
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 tsk salt
  • 1-2 krm grovmalen svartpeppar
  • 1,5 dl kokat ris
  • 3 dl vatten
  • 1 buljontärning
  • 2 dl havregrädde 175 grader i
  • 45-50 minuter
  • 175 grader
  • 45-50 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.