Koka sönder linserna till en tjock gröt och koka riset som vanligt. Strimla vitkålen och koka upp i saltat vatten tills den har mjuknat (spara lite av kokvattnet till såsen)
Ingredienser Kålpudding Receptet är för 4 personer 500 gram älgfärs* 1 st vitkålshuvud 1 st gul lök 0,5 st röd chili Efter tycke & smak persilja Efter tycke & smak himalayasalt/havssalt Efter tycke & smak svartpeppar Efter tycke & smak kokosolja (alt
Vill man så kan man naturligtvis ha lite brunsås till. Visst är husmanskost det godaste som finns. Mät upp mjölken i en skål, tillsätt de 4 äggen och vispa upp detta till en äggstanning
Tryck ev ner russin och pensla med uppvispat ägg. 5 dl mjölk (3%) (eller mjölkfria varianter som exempelvis havredryck). 5 dl mjölk (3%) (eller mjölkfria varianter som exempelvis havredryck)
Ha inte för bråttom med att vända, utan du hinner rulla nästan en omgång till innan det är dags att vända på dom försiktigt med en stekspade eller skaka stekpannan på klassiskt vis
Lasagne på Anettes vis. Koka såsen några minuter, vispa under tiden. 3 dl VispgräddeLasagneplattor. Sen häller du på ostsåsen överst och ovanpå det lägger du tunna skivor med mossarella ost, sen slår du i vispgrädden, in med det i ugnen i ca 30 minuter på 225 grader. 3 dl Vispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.