Kålpudding med gräddsås, pressgurka och lingon
Christofers Kök
Christofers Kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kålpudding, 4-5 port 500g nötfärs
  • 1 litet vitkålshuvud
  • 1 gul lök
  • 1 ägg 1/2 dl ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk mörk sirap (kan uteslutas)
  • 1 msk konc. kalvfond
  • 3 msk soja
  • 20 g smör
  • Gräddsås
  • 1 msk mjöl
  • 2 msk smör
  • 2 dl mellangrädde
  • 1 1/2 msk konc. kalvfond
  • 3-4 dl mjölk
  • skyn från puddingen
  • 1/2 msk soja
  • vitpeppar
  • ev. salt
  • Pressgurka
  • 1 gurka 1/2 tsk salt
  • 1 dl vatten
  • 1 msk ättika (20%)
  • 1 msk hackad persilja
  • 1/2 krm malen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.