Ta kroppkakesmeten och rulla till en boll, gör en liten fick och fyll denmed svampblandningen. Skala potatisarna och riv en avdem på den fina sidan på rivjärnet
Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klart innehålla apelsin, ochden här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
och mosa demmed en gaffel. och lägg undan ca hälften medan du lägger resten med bönorna i en skål. med. Blanda majonnäs undertidenoch lägg upp den, sallad, tomat, lök och biffarna på en tallrik och servera gärna också med t ex guacamole e dyl
Så, varför denna långa utläggning om olika typer av frusna desserter, jo, Malin på Sugar coated har överträffat sig själv med en Dulce de leche och valnöts parfait
*Har du ingen ångkokare går det att ångkoka genom att lägga tempehen i en sil (inte av plast), som du placerar över en rostfri kastrull med lite vatten i botten och lock
Här har brysselkålen fått sällskap medbåde bacon, soltorkade tomater och som pricken över i. Här får man känslan avde kinesiska fläsket Bak Kwa som singaporeianerna är som tokiga i speciellt till det kinesiska nyåret, då de kan köa i timmar för att köpa det på rätt ställe
Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. Denna varma bönrätt är ett härligt tillbehör till en köttbit eller en smakrik korv, istället för pasta, potatis eller ris
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Ettårsdagen firar jag med en mandelchokladkakaavdet maffigare slaget. Det är inte så många av er som ger sig tillkänna - förutom några trogna som brukar kommentera -men jag kan ju se och förundras över att jag har läsare från alla möjliga hörn i världen
Slow-food-varianten av receptet är en gammal käpphäst i mitt kök och jag tog självklart meddet i min bok ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.