Kålpudding
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 1½ dl kokt vitt ris
  • 800 g vitkål
  • smör
  • 2 msk sirap
  • ½ tsk salt
  • 1 dl vatten
  • 1 gul lök
  • smör
  • 300 g blandfärs
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 ägg 1 dl mjölk
  • 800 g vitkål
  • 2 msk sirap (8 SP)
  • ½ tsk salt
  • 1 dl vatten
  • 1 gul lök
  • 300 g nötfärs 10% (15 SP)
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 ägg
  • 1 dl mjölk 3% (3 SP)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.