Kåldolmar med savoykål och torkade skogssvampar
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st savoykål
  • 500 g köttfärs
  • 4 dl långkornigt ris
  • 1 stor gul lök
  • hackad
  • 20 g torkade skogsvampar
  • 2 ägg
  • 2 msk vegetta (kryddblandning)
  • Salt
  • Peppar
  • Persiljeblad
  • Olja
  •  
  • Till såsen
  • 1 gul lök
  • finhackad
  • 20 g torkade svampar
  • finhackade
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 liter grönsaksbuljong
  • Salt
  • Peppar
  • Olja till stekning
  • Persiljeblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.