Servera medrårördalingon. Koka ur stekpannan med kokspadet och häll över dolmarna. Smör att steka med. Skär ut roten på vitkålen och lägg huvudet i kokande vatten
Hur underbart är det inte att njuta av egen syradgurka på Ryskt vis med smetana och honung. Råkar du snubbla över ett par kg importerad Västeråsgurka nu under senhösten (vilket torde vara ganska svårt) så hittar du receptet på syradgurka här
Servera kåldolmarnamed kokt potatis, skysås, lingonochpressgurka. Rårördalingonmed whiskey. Skär ut de grova stockarna ur kålhuvudena, finhacka dem och blanda med vitlöken
Servera kåldolmar, kokt potatis, svampsås ochlingonsylt, njut och ät upp. Ta ut kåldolmarnaoch häll över skyn i svampsåsen, och ställ tillbaka dem i ugnen om de inte är färdiga än
Servera potatisbullarna med baconet och gärna med lite rårördalingon till. Vill du smaksätta bullarna så använd fantasin och lek med lite färska örter te
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.