Jag gjorde en jättesmaskig köttgryta igår medfläskytterfilé, paprika och mango chutney. Så god den blev och det här är en av de grytor när man vill avsluta måltiden med att slicka upp såsen från tallriken
Både den mörade fläskytterfilén som kryddades med salvia och så potatisen. Glatt överraskad hittade jag en påse med små avlånga godsaker vid namn Amandine som enligt utsago skulle ha en smörig och fyllig smak
Upprepa tills alla snitt är fyllda med salami och ost. Funderade på om jag skulle grilla idag eller om det fick bli en rätt i ugnen, tog det osäkra för det osäkra och lagade mat inne
Hemligheten med att hinna laga bra mat som går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt som planering och att helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Bilderna är tagna med vår "resekamera", vi ber att få ursäkta oss för den lite sämre kvalitén som inte har något att göra med hur maten smakade
Krydda med rosmarin, timjan, salt och peppar och rör runt. Ska vara ärlig och säga att jag varit lite skeptisk till just fläskytterfilé innan men jag inser att det beror på att jag på sommaren ibland köpt färdigmarinerad fläskytterfilé som är full av vatten och då blir den så där svampig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.