Man kan stansa ut mått, göra en stor kaka som man sedan bryter eller som jag tycker är enklast att jobba med, tunna, runda kakor som inte behöver vara så perfekta eftersom man ändå bryter dem i bitar
Jag vet att det är ett bra tag kvar innan våren riktigt står för dörren, men den där lilla känslan som får det att pirra i kroppen med längtan efter att få smutsa ner fingrarna i jorden är underbar
Den är så god att jag är helt till mig, minst lika god som lakritskolan medhavssalt. När jag hälsar på min kompis som bor i Vasastan brukar jag alltid slinka in på Vasastans Ost, för där säljs flera av smakerna från Pärlans Konfektyr
Smält resterande smör och pensla över på moset. Mat & Bak Smör. Stek dem i väl uppvärmd olja sänk därefter värmen och fräs i ca 5 minuter på medelhög värme för att få en fin färg. Koka på medelvärme i ca 30 minuter tills vätskan nästan helt har avdunstat och såsen blir tjock. Mosa därefter potatisarna, tillsätt 60 g smör, mjölk och rör om väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.