Servera medtagliatelle. Häll i créme fraiche,buljongtärning och soja. Tillsätt purjolök och skinka som får fräsa ca 2 min. Låt koka ca 10 min. 200gr rökt skinka. 4 dl lätt créme fraiche. 1 köttbuljongstärning. 250gr tagliatelle
Stek köttfärsen tillsammansmed bacon och purjolök. Tillsätt crème fraiche och låt det hela bli varmt. Tillsättchilisåsen, vattnet och soyan och låt det koka ihop under några minuter
Söndagstortellinimedköttfärssås Spara Skriv ut Portioner. Förslagsvis kan du servera dessa söta baguettesnittarmedromatica-tomater och ricotta från Apulientill förrätt
Börja med att skivachampinjonerna och kantarellerna och småfräs dem tills all vätska är borta. Strö över vetemjöl över den färdigstekta svampen och tillsätt grädde, fond och crème fraiche, salt och peppar
Perfekt att tillagahelgmiddagarnai då du har hela dagen över till annat medan maten klarar sig själv, speciellt såhär en seg söndag då man inte orkar göra många knop i köket
Det är ju intedirekt enklare att göra i en Crock-Pot för du måste ändå fräsa på löken och färsen men det är ju det här med hur den tillagas, tiden som gör det så gott och mustigt för det var precis vad det blev, väldigtmustig smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.