Tillsätt lite vatten, mjölk eller grädde tills smaken är som du vill ha den och red avmed vetemjöl, maizenamjöl eller färdig maizenaredning till bra konsistens
Torka av skivorna med en ren kökshandduk och lägg på ugnsplåtar tillsammans med zucchinin. Köttfärsgratänger har jag bjudit på förr vid flera tillfällen, men den här gången gjorde jag den lite annorlunda med hjälp av en smaksatt creème fraiche
Extra effektivt blir lykopenet om tomaterna upphettas, så ät gärna tomatsoppa, ugnsbakade tomater, ugnsbakade körsbärstomater med mozarella, ketchup (helst utan socker förstås), en smakrik tomat- ochpaprikaröraoch tomatpuré
Blanda alla ingredienser ordentligt och lägg upp i en ugnsform i form av en limpa. Här har jag smaksatt köttfärslimpanmedsoltorkade tomater och basilika vilket blev en väldigt lyckad smakkombination
Recepten till de flesta av rätterna jag lagade till buffén finns redan på denna blogg, men jag tänkte att jag skulle komplettera med några av de som inte finns med
Smaka avmed salt och peppar. rör ner i färsen ihop med ägg, ströbröd ochsoltorkade tomater. Skiva upp köttfärslimpanoch servera med såsen, kokt potatis och grönsaker
Fyll paprikahalvornamed röran, och fördela resterande ost över. Och självklart kan du välja annan färg på paprikan om du hellre vill det, orange, gul eller grön går lika bra
Fördela spenat, feta ochsoltorkade tomater i bröden och toppa med kycklingpinnarna. Smält smör i en stekpanna och stek kycklingpinnarna tills de är genomstekta och har ordentligt med färg
De soltorkade tomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Jag måste erkänna att jag blir hungrig bara av att tänka på det här receptet. Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
ÄggstanningVispa ihop ägg, mjölk, paprikapulveroch salt, häll det över fyllningen. Fyllning. Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.