Blanda köttfärsen med ägg, senap, persilja, salt och peppar. Bred ut färsen som en platta på ett bakplåtspapper, längden anpassad till lämplig ugnsform
Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it
Sätt ugnen på 200 grader – varmluft eller 225 grader – vanlig. I lördags hade vi ett par vänner över på en fika och vi pratade lite om mat då och kom just in på vitkålsgratäng
Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott. Farligt gott faktiskt, för det är väldigt lätt att äta alldeles för många
Paleo – kokbok för moderna människor. Det blir en stöddig limpa som väger en bit över kilot och påminner ganska mycket om ett sådant där klassiskt tyskt rågbröd med hela kärnor – rejält med tuggmotstånd alltså
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.