Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Avsluta med potatis. Servera med sallad. 1175 g färskost med tomater. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör
4 1 gul lök 1 förp ananasbitar i juice (à 567 g) 390 g krossade tomater 1 tsk curry 1 1/2 msk majsstärkelse salt ca 500 g kassler 2 dl vispgrädde (40%) 1 tsk curry Till servering 4 port ris Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Passerade tomater 25 % rabatt I love eco 500 g Mer info Ladda kupong
Klipp över persilja och servera med kokt potatis eller ris. 1persilja att garnera med. 1Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet tills det får färg. 1Rör ihop och låt alltsammans sjuda i några minuter och smaka av med flingsalt
1300 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 4 st potatis 1 st morot 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 dl vatten 1 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja 2 msk hackad persiljaFräs färsen smulig i en gryta med smör
Vi får se hur ofta jag hinner/orkar med att uppdatera bloggen denna vecka. Börja med att strimla lövbiffen och lägga den i en stor skål tillsammans med soja, fond och pressad vitlök
Tag av från värmen och rör ner riven ädelost, krydda med salt, peppar och hackad persilja. 5 tsk salt 1 krm salt 3 msk finhackad persilja Garnering Serveras med krispig salladSätt ugnen på 225 grader. 1Vispa samman halva mängden mjölk med vetemjöl i en kastrull. 1Garnera med kryddgrönt och chilipicklad gurka och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.