400 g gnocchi ( som en öppen snäcka) 500-600 g fläskfilé, skivad i cm tjocka skivor 12 champinjoner, dela i kvartar 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja, strimla 8 cocktailtomater, delade i kvartar 10-15 färska basilikablad, finstrimla 1,5 dl riven. 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja
riv moroten och stek allt tillsammans med smör på hög värme i en stekpanna. Ta sedan ur de soltorkade tomaterna ur burken och tillsätt i pannan men torka av tomaterna från oljan
Fortsätt sedan med röd pesto, mozzarella och avsluta med strimlade soltorkade tomater. Toppa sedan med tunna tomatskivor, basilikablad och den varma zucchiniröran
Strö över spenaten och krydda med oregano. Recepten till de flesta av rätterna jag lagade till buffén finns redan på denna blogg, men jag tänkte att jag skulle komplettera med några av de som inte finns med
Fick ta ikapp massa förlorad sömn och har sen också hunnit med en löprunda innan jag åt pad thai till lunch❤ Blir alltid så himla seg efter lunch dock så ska försöka pigga upp mig själv med te och en kaka medan jag kämpar mig igenom några timmars plugg till
Två ingredienser och ett moment, perfekt för snabba middagar. Mixa 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkade tomater. LCHF, Såser, röror och marinader 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.