4 4 port ris (gärna basmati) 1 gul lök ca 500 g nötfärs 1 tsk olja 1 krm kanel 1 tsk spiskummin 1 tsk sambal oelek 1/2 dl tomatpuré 1 köttbuljongtärning 400 ml kokosmjölk 1 msk majsstärkelse 1/2 dl vatten 3 tomater salt och peppar 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Tillsätt vattnet och köttbuljong tärningarna, småkoka tills vattnet nästan dunstat bort helt. Tillsätt krossade tomater, soja, senap, tomatpuré, basilika, chilisås, vitlöken, vitpeppar och svartpeppar samt lite salt
Lägg potatis runt limpan, salta, peppra, lägg på rosmarinkvistar och ringla över olivolja. Blanda havregryn, ägg, gräddfil, färs, pulver och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.