Ingredienser500g nötfärs alt. blandfärs4 st soltorkade tomater i olja50g fetaost½ gul lökSalt och svartpeppar2.5 dl matlagningsgrädde1 tsk italiensk salladskrydda1 tsk kalvfond
Ingredienser
500 g
nötfärs alt. blandfärs4 st soltorkade tomater i olja50g fetaost½ gul lökSalt och svartpeppar2.5 dl matlagningsgrädde1 tsk italiensk salladskrydda1 tsk kalvfond
Fetaost biffar medsoltorkadetomater. Smaka av med salt och peppar. Potatissallad med sparris. Smula ner fetaosten i färsen, viltkryddan och salta och peppra efter smak
Servera tillsammans med klyftpotatis. Strö över fetaost, tomateroch rosmarin. Älskar när fetaost läggs i mot slutet och blir lagom smälta i den varma såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.