Rulla till köttbullar och placera på en smord plåt alternativt en med bakplåtspapper. Grädda i ugnen på cirka 250 grader tills köttbullarna fått en fin gyllenbrun färg
Mamma Scan rullar oftast mina köttbullar men jag tror banne mej att det ska bli ändring på det. jag gjorde "en Karin" och stekte dom i ugnen, som med så mycket annat
Perfekt att tillaga köttbullarna på långpanna i ugn när man ska göra stora mängder köttbullar. På påskafton kommer jag bjuda på påskbuffé här hemma, och för att slippa stressa in i det sist förberedde jag med att steka köttbullar redan nu i helgen
Köttbullar. Rulla färsen till köttbullar. Stek i ugnen på 225-250 grader, tills köttbullarna har fått fin färg. Köttbullar1 kg blandfärs 1,5 dl ströbröd salt, vitpeppar och kryddpeppar, efter smak 1 msk honung 3 dl mjölk 1 liten gul lök, hackad 2 ägg smör och olja, till stekning
Rulla till köttbullar och placera på en smord plåt alternativt en med bakplåtspapper. Grädda i ugnen på cirka 250 grader tills köttbullarna fått en fin gyllenbrun färg
Extra stora köttbullar som badar i tomatsås och gräddas i ugnen med parmesan och mozzarella. Köttbullarna har mycket smak liksom tomatsåsen med spiskummin och frisk smak av citronskal
Lägg spagettirullarna i ugnsformen, häll på tomatsoppa, tomater och vatten. Sätt ugnen på 225 grader (varmluft 200 grader). Grädda i nedre delen av ugnen, det tar ca 45 min
Tomatsås som lagas i ugnen tillsammans med köttbullar, serveras med pasta och parmesan. Köttbullar. Lägg i en ugnsform tillsammans med krossade tomater, pressad vitlök och kryddorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.