Köttbullar – klassiskt recept
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg blandfärs
  • 11 dl ströbröd
  • 13 dl matlagningsgrädde
  • 13 msk senap
  • 11 stycken ägg
  • 11 gul lök (finhackad och sauterad)
  • 1 salt och vitpeppar eller svartpepparSå här gör du 30 minuter Stek löken genomskinlig och mjuk. Blanda matlagningsgrädden, senap och ströbrödet i en bunke. Låt svälla i 5-10 minuter. Blanda ihop alla ingredienser tillsammans med gräddblandningen. Låt färsen stå och sätta sig ca 10 min. Rulla och stek i en panna med smör. Spara recept 9 kom. Skriv ut Dela E-post Pinna 4826

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.