1 smör
eller olja till stekningSå här gör du 20 minuter Blanda ströbröd, ägg, grädde, mjölk och kryddor i en bunke. Låt svälla i några minuter. Lägg i färsen och löken. Blanda till en slät smet. Rulla till köttbullar och placera på en smord plåt alternativt en med bakplåtspapper. Grädda i ugnen på cirka 250 grader tills köttbullarna fått en fin gyllenbrun färg. Det tar cirka 8-10 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 667
När det vankas biffar eller köttbullar här hemma gör jag det enkelt för mig. Steker dom iugnen och resultatet bliralltid kanongott och jag slipper stekos i köket och fettstänk överallt som är bland det värsta jag vet
Lägg hälften av potatiseni en smord ugnsfast form. Fräs färsen smuligi en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen ett par minuter
Varva potatis och köttfärssås i en smord ugnsform. Avsluta med potatis. sallad Ugn. 5 dl chilisås. 12 st vitlöksklyftor. 11 kg potatis. 12 dl matlagningsgrädde. 5 dl riven ost. 5 dl chilisås 2 st vitlöksklyftor 2 msk kalvfond 400 g krossade tomater 0. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smuligi en stekpanna med smör. 1Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihopi 15 minuter. 1Skala och skivapotatisen tunt. 1Vispaihop färskost och grädde, och häll i formen. Strö över ost och gratineratillspotatisen är mjuk, ca 1 timme
hackad persiljaUgn. Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansigilite matfett. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
fläskfilé, grytbitar av fläskkött, benfri karré, fläskbog. Skär annat kött imindrebitar om det behövs (beroende på hur stora bitar man vill ha isin gryta)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.