Lägg upp köttbullarna på faten och tomatsås ovanpå (jag gör såhär för att det blir "kladd" i botten på stekpannan som jag tycker är äckligt, annars kan man göra tomatsåsendirekti stekpannan) och ta fram byttorna medblomkålsmos ur ugnen när osten är lagom smält
När köttbullarna är klara i ugnen, ta ut och lägg ner dem itomatsåsen. Forma lite större köttbullarmed hjälp av lite vatten i handflatorna, då klibbar det mindre
Vänd försiktigt runt köttbullarnaitomatsåsen och låt dem få puttra med några minuter. Koka upp såsen och låt sedan puttra långsamt medan du förbereder köttbullarna
En maträtt med en smakriktomatsås, saftiga stora köttbullar och härligt smält buffelmozarella. Blanda alla ingredienser och rulla till stora köttbullar, stek i en stekpanna medolivolja och smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.