Gårdagens middag blev stora köttbullar med fetaost, oliveroch soltorkade tomater. De tillagadesi sky i ugnen och sedan öste jag då och då vilket gjorde dem saftigaoch goda
Igår gjorde viköttbullar av älgfärs. Gårdagens köttiga bullar hade vi även harissaoch soltorkade tomater i, det gjorde att vifick en väldigtfylligoch god smak på dom
En hel liten arme av köttbullar stektes i ugnen idag, jag blirlika nöjd varje gång jag steker köttbullari ugnen istället för i pannan det är så mycket enklare och godare
Svinkopporna har interiktigt torkat in än och körteln under hakan är fortfarande stor och öm. Det här blev en väldigt god gratäng som mår bra av att förberedas så smakerna får tas upp
Tomat, brieost, pesto och rödlök - i ugnen. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltid med lite bröd, som en förrätt eller ett tillbehörtill en köttbit
Bryn lök, vitlökoch köttfärs. Fyllning. Vispa äggen och blanda med köttfärsblandningen. Fyllning. Häll allt i pajskalet och lägg på skivade tomater, smat toppa med osten
Under sina månader iAustralien har han hunnitblivegetarian så istället för riktigaköttbullar så bjöd jag på köttbullar gjorda av quorn och det blev riktigtsmaskigt
IngredienserPortioner. 4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.