Blanda ner rikligt medtomatsås i pastan och lägg en portion på tallriken. Lägg på köttbullarna, skeda över lite medtomatsås, strö över parmesan och dekorera med lite örter
Idag lagade jag italienska köttbullarmedspaghettiochtomatsås till middag. Köttbullarna 400 g blandfärs1 st ägg1 st liten gul lök, finhackad2-3 klyftor vitlök, pressade1. 400 g blandfärs. 2-3 klyftor vitlök
Blanda lök, färs och paprika med brödsmulorna och krydda efter smak. Att smula grovbröd och blötlägga i mjölk kändes som gammalt och förlegat när jag stod där och gjorde det - men oj vad saftiga och mjuka köttbullarna blev
Jobben har avlöst varann medtandläkarbesök, bilar som gått sönder, fot i gips och rullstol för Max, möten till höger och vänster, utedagar ochskridsko-jagande, middagar och födelsedagar och en allmänt påfrestande vecka mentalt… MEN nu börjar vi så sakta sadla om till helg
Blanda färsen med kryddorna och rulla stora köttbullar eller mindre biffar. Köttbullarmed smak. Lägg köttbullarna i tomatsåsenoch koak på svag värme tills bullarna är genomkokta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.