Servera med råstekt potatiskaka och svampsås. 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost. 4 skinkschnitzlar ca 150 g styck Salt Peppar 2 msk fransk senap, ljus Smör och olja, till stekning Fyllning 4 skivor rökt skinka 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost Créme Bonjour Gräslök 100 g Panering 1 dl vetemjöl 2 uppvispade ägg 1 dl ströbröd 2 tsk persilja
Goda köttbullar till middag ikväll. 500 g nötfärs 2 dl riven valfri ost 1 vitlöksklyfta 2 tsk chilipulver (eller annan stark krydda) 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 paket krossade tomater 2 dl crème fraiche ½ dl vispgrädde Gör en smet av. 2 dl riven valfri ost
Fylld portabello med bacon och ost. Några skivor ost (valfri). Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa medosten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min
Servera med råstekt potatiskaka och svampsås. 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost. Lägg ut skinkskivorna på en skärbräda och banka ut dem till samma storlek
Jag fyllde ett gäng med en röra på färskost och svart (fermenterad) vitlök och de blev så goda att jag riktigt längtar efter att göra ett gäng snart igen
Eller så gör man köttbullar, fyller de medfetaost. Till köttbullarna serverade jag smörstekta champinjoner med lite salladslök, som låg på en bädd av rucola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.