Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. Lägg sedan över i ugnsäkerform. Finhackaskinkan och blanda med creme fraiche, senap, ost och kryddgrönt
Salta, peppra och stek kycklingentill en fin färg. Rör under tidenihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärningi en kastrull
Stek dom ilite smör tillsköttet får lite färg och löken är mjuk. Häll såsen över köttet och löken. Innan jag åkte ivägtillBerlin så lagade jag denna superenkla middag
fläskfilé, grytbitar av fläskkött, benfri karré, fläskbog. Stek ett par minuter på en sida och vänd på bitarna och stek ytterligare ett par minuter så det får färg på två sidor (det behöver intebli genomstekt)
En av mina bästa tips för att intetrilladit är att alltid ha matlådor i frysen, både att ha till lunch och när man kommer hen trött och hungrig på kvällen och inte orkar laga mat
Kommentarer
hakansjogren.gnosjo
Godis
lars.soderberg
Vilken smak!?
marita.saga52
!!?. ... . .. ,,.,.,..?, ?.?.
Logga in eller Registrera för att kommentera.