Serveras med kokt potatis eller ris gärna med en sallad. Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
Till köttet har jag ätit blomkålssalladen från igår och guacamole så klart, mycket guacamole. Så känns det i alla fall, när man har långlagad fläskkarré i kylskåpet
Mitten av köttet blir då inte färdigt innan de yttre lagren i köttet är förstörda. Det är dock så att kan man principerna så är det inte jättekomplicerat, det brukar vara enkelt att få ett bra resultat varje gång om man bara följer några enkla principer
2) Rör ihop alla ingredienser noga så att alla kryddor blandas. 3) Baka ihop till en jämn rulle något mindre än köttfärslimpa, utan håligheter. 4) Rulla in i grillfolie, med ändarna böjda neråt, för att vätskan ska rinna ut. 6) Skär i skivor innan den ska stekas, eller hyvla med osthyvel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.