Körözött - Keso med ungersk smak
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 hg keso
  • 11 klick smör
  • 11 tsk paprikapulver
  • 11 liten finhackad hackad lök
  • 11 nypa salt
  • 11 nypa mald kummin (efter tycke och smak)
  • 11 liten sked Dijonsenap
  • 1 Några msk gräddfil
  • 12 hg keso 1 klick smör 1 tsk paprikapulver 1 liten finhackad hackad lök 1 nypa salt 1 nypa mald kummin (efter tycke och smak) 1 liten sked Dijonsenap Några msk gräddfilBlanda ihop keso, smör och gräddfil med elvisp. Tillsätt den hackade löken och smaka av med salt, mald kummin, paprikapulvret och Dijonsenap. Häll röran i en bytta täckt med plastfolie och låt den stå till sig någon timme i kylskåpet.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.