Kålpudding enligt Mannerström
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g blandfärs
  • 1 vitkålshuvud, medelstort (funkar även med spetskål eller savoykål)
  • 1 gul lök
  • Smör till stekning
  • 1 kokt kall potatis
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl ströbröd
  • 2 ägg
  • 6 msk Kikkoman-soja
  • 2 msk sirap
  • 2 msk kalvfond, koncentrerad
  • 2 msk smält smör
  • 1 msk farinsocker
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 800 g blandfärs 1 vitkålshuvud, medelstort (funkar även med spetskål eller savoykål) 1 gul lök Smör till stekning 1 kokt kall potatis 2 dl mjölk 1 dl ströbröd 2 ägg 6 msk Kikkoman-soja 2 msk sirap 2 msk kalvfond, koncentrerad 2 msk smält smör 1 msk farinsocker Salt Vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.