1-1,5 dl vatten. 2-4 msk kalvfond. Grädda i ugnen ca 40-50 minuter. 1-1,5 dl vatten. 2-4 msk kalvfond. Kålpudding är en av mina favoriträtter, men ändå har jag inte haft något kålpuddingrecept på bloggen än
Jag tillagar och äter ju faktiskt(ok smakar av) på 3-4 olika husmanskoster varje dag och då är man inte så jätte sugen på att göra kalopps eller steksill när man kommer hem. 1 gul lök400g blandfärs eller nötfärs1 dl gräddeett kålhuvud2-3 msk sirap1 msk sojamalen kryddpeppar1 msk kalvfondsmör till stekningVärm ugnen till 200 grader. Fräs kålen i smör 10 min och tillsätt sedan 1-2 msk sirap, eller mer, smaka av tills det känns bra. Sätt in i ugnen i 30-40 min. 2-3 msk sirap. 1-2 msk sirap
Det andra barnet äter i alla fall något, utan att klaga alltför mycket. 1-2 tsk salt. 1-2 tsk salt. Jag lagar köttbullar väldigt sällan, men när jag gör det känner jag mig som världens bästa husmor och mamma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.