För dig som gillar lutfisk finns en helt suverän förpackning frånLysekils som tillagas på nolltid i mikron, och som till och med visslar när den är klar – och som dessutom smakar precis som den lutfisk mormor lagade
Låt krämen svalna, och därefter kallna helt i kylskåp. Mandeltårta pånyttsätt. Detta ledde till att nougaten på ett mycket läckert sätt läckte i äggkrämen, varvid den vanligtvis gula krämen i stället fick en ljusbrun nyans
Men åter till Alanya och tjusningen med att leva ett turkiskt vardagsliv på vintrarna. Ingen av oss gillar att ligga på en solstol, så det blir många mil i benen under en vinter
Tryck ner ett plommon i varje biff och linda en baconskiva runt sidan på varje biff. Lägg en skiva ädelost ovanpå varje biff och garnera med en tunt skuren skiva rödlök och några basilikablad
Man slipper allt klabb och det är smidigare helt enkelt. Grädda i 30 minuter på 175 grader. När jag har bakat basbousa vid tidigare tillfällen så har jag alltid gjort i en långpanna
Detta är något jag ofta bjuder på när vänner kommer på besök, alltid lika populärt. Lägg i Panengmixen, och ha i 1-2 dl vatten, beoende på hur krämig sås du vill ha. 1 påse Paneng spicemix
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.