Vispa äggen och sötning pösigt. Tillsätt kokosmjölken och smöret i äggsmeten och blanda det. Smöra en ugnfastform (helst en sådan du kan ta av "väggarna" på) och ha ett tunt lager kokosflingor eller mandelmjöl i botten
Vispa ägg och socker pösigt. Till slut bestämde jag mig för Kärleksmums. Blanda ihop de torra ingredineserna och blanda ner detta i äggsmeten växelvis med mjölken
Tillsätt ett ägg i taget och vispa mellan varje. Testade en ny variant på kärleksmums. 4 ägg . 4 ägg. Nämligen med vit choklad och det var smaskens kan jag lova
Idag blev det en lite annorlunda variant med färskost i glasyren och jag bakade den utan kaffe som man annars brukar ha i just denna mjuka kaka Här hittar ni kärleksmums ( mockarutor ) med kaffe i glasyren >>
Vispa ägg, socker, muskvadosocker och vaniljsocker fluffigt. Ofta när jag tänker på kaka i långpanna är det antingen mazarinrutor eller kärleksmums som poppar upp först
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna och sikta ner i ägg- och sockersmeten. Ät på direkten eller lägg i en lufttät burk i kylen, håller sig i ett par dagar
Lägg de hackade äggen i botten på formen. Så nu ska jag iallafall på veckorna hålla mig till detta, så får vi se om jag får samma resultat som sist Ägg och räkgratäng1 liten form för 2 personer5 hårdkokta ägg500 gr räkor (Skala själv, mycket godare)Bechamelsås, vit sås (Vill du vara riktigt strikt tar du inte vetemjöl i såsen utan en skvätt grädde istället)Krydda såsen med cayennepeppar och salt och hackad dill. 5 hårdkokta ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.