Japp, nuhar vi julat hela lägenheten klar idag, vi har alltså plockat fram rubbet. Möjligtvis att det kan bli problem om nu någon skulle få för sej att ta en sväng runt den, men då får vi väl helt enkelt ta och dra fram den lite
skulle antagligen funka ännu bättre i en smörgåsgrill, men jag har ingen hemma. Eftersom jag och David har två stora hundar som kräver ganska mycket motion, åker vi hem varje lunch för att gå ut med dem
Så nu kan du slippa att fundera, här har du desserten till juldagen, annandagen eller nyårsafton. Nu ska jag baka ytterligare en tårta som jag tänkte bjuda mina kära kollegor på i morgon
Visst, det är snö och massa minusnu men eftersom vi inte har haft någon ordentlig vinter förrän nu så har i alla fall inte jag hunnit ledsna utan kan ta det ett tag till
Blanda i alla övriga ingredienser och låt den gå på medelhastighet i 10 minuter. Får vila i 10 minuter. Grädda 220 grader 7-9 minuter 9 dl mjöl. 10 minuter. 7-9 minuter
Nu är det bäst att passa på att grilla när det är så härligt väder, det smakar bättre då. Nu är det bara att njuta av en härlig sommarkväll och längta efter de små godingarna, men snart kommer de
Senast i gårkväll lagade vi till en god fläskfilé i vår lergryta, vi tyckte nämligen den hade fått vila lite väl länge nu och var lite oroliga att den skulle stå och blir ringrostig
Efter 30-40 minuter i ugnen var gratängen färdig och såg ut så här. En perfekt rätt så här i sommartid är följande recept jag hittade i "Buffé" nr 4 2013, nämligen zucchini-och-mozzarellagratäng (länk till receptet)
Men justnu är det väldigt tyst här hemma, det får bli en tv kväll innan vi somnar. Nu är det fredag och jag har precis kört hem de små godingarna, de har förgyllt vår tillvaro
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
anledningen till att jag valde att lägga ut just den här bilden. Först finhackade jag schalottenlöken, skar upp vaniljstången och skrapade ur vaniljmärgen inuti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.